Bruschetta med tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tycker du?

20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Bruschetta al pomodoro är en härlig klassisk italiensk förrätt. Nygrillat bröd med tomat, basilika och olivolja.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

4 skivor
lantbröd 1 1/2 cm tjocka
1/2
vitlöksklyfta
4
röda och gula tomater
lite strimlad basilika eller en god basilikaolja
flingsalt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Variera bruschettan med Zeta Crostini.

Att lägga på bruschettan: Blanda en burk avrunna Zeta Borlottibönor med strimlad persilja och Casa Di LucaOlio & Limone.
Smaksätt med pressad vitlök, salt och nymalen svartpeppar.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)
Tack!
Lämna ett svar till hans sundblom Avbryt svar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.