Bruschetta med tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Njut av en enkel och smakfull bruschetta med saftiga tomater, färsk basilika och aromatisk vitlök på krispigt rostat bröd. En perfekt aptitretare eller lätt måltid för alla tillfällen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
lantbröd, 1 1/2 cm tjocka
1/2
vitlöksklyfta
4
röda och gula tomater
färsk basilika
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Variera bruschettan med Zeta Crostini.

Att lägga på bruschettan: Blanda en burk avrunna Zeta Borlottibönor med strimlad persilja och Casa Di LucaOlio & Limone.
Smaksätt med pressad vitlök, salt och nymalen svartpeppar.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

Vad tycker du?

2 kommentarer

hans sundblom

Det är skillnad på salt och salt! här bör det vara flingsalt som är en lågmäld delikatess i sig själv.

Zeta

Vi håller med, flingsalt ska det vara.

/vännerna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar