Bruschetta med tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bruschetta al pomodoro är en härlig klassisk italiensk förrätt. Nygrillat bröd med tomat, basilika och olivolja.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

4 skivor
lantbröd 1 1/2 cm tjocka
1/2
vitlöksklyfta
4
röda och gula tomater
lite strimlad basilika eller en god basilikaolja
flingsalt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Variera bruschettan med Zeta Crostini.

Att lägga på bruschettan: Blanda en burk avrunna Zeta Borlottibönor med strimlad persilja och Casa Di LucaOlio & Limone.
Smaksätt med pressad vitlök, salt och nymalen svartpeppar.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)
Tack!