Bruschetta med tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tycker du?

20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bruschetta al pomodoro är en härlig klassisk italiensk förrätt. Nygrillat bröd med tomat, basilika och olivolja.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

4 skivor
lantbröd 1 1/2 cm tjocka
1/2
vitlöksklyfta
4
röda och gula tomater
lite strimlad basilika eller en god basilikaolja
flingsalt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Variera bruschettan med Zeta Crostini.

Att lägga på bruschettan: Blanda en burk avrunna Zeta Borlottibönor med strimlad persilja och Casa Di LucaOlio & Limone.
Smaksätt med pressad vitlök, salt och nymalen svartpeppar.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.