Bönragu med savoykål

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
30min

Smakrik ragu med stora vita bönor, savoykål och morötter. Kryddad med chilipeppar, sardellcrème, timjan, vitlök och vitt vin.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
vitlöksklyftor hackade
1
gul lök hackad
1
morot skalad och tärnad
200 g
savoykål strimlad
1/2
chilipeppar finhackad
2 tsk
Zeta Sardellcrème
1 dl
torrt vitt vin
1 dl
vatten
1/2
grönsaksbuljong
några kvistar
färsk timjan
salt
svartpeppar nymalen
persilja hackad

Gör så här

Tips!

Uteslut sardell om du vill ha en vegetarisk bönragu.

Lämna ett svar till Mats Avbryt svar

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.