Recept från Zeta: Bönragu med savoykål och vitt vin

Bönragu med savoykål

Smakrik ragu med stora vita bönor, savoykål och morötter. Kryddad med chilipeppar, sardellcrème, timjan, vitlök och vitt vin.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs vitlök, lök, morot, kål, chili och sardellcreme i olivolja utan att det tar färg.

Tillsätt vin, vatten, buljongtärning och timjan.

Låt koka 5 minuter och blanda i bönorna.

Koka upp och smaka av med salt och peppar, avsluta med att röra i persiljan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Uteslut sardell om du vill ha en vegetarisk bönragu.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.