Bönragu med savoykål

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
30min

Smakrik ragu med stora vita bönor, savoykål och morötter. Kryddad med chilipeppar, sardellcrème, timjan, vitlök och vitt vin.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
vitlöksklyftor hackade
1
gul lök hackad
1
morot skalad och tärnad
200 g
savoykål strimlad
1/2
chilipeppar finhackad
2 tsk
Zeta Sardellcrème
1 dl
torrt vitt vin
1 dl
vatten
1/2
grönsaksbuljong
några kvistar
färsk timjan
salt
svartpeppar nymalen
persilja hackad

Gör så här

Tips!

Uteslut sardell om du vill ha en vegetarisk bönragu.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.