Bönragu med savoykål

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 15 ingredienser

Smakrik ragu med stora vita bönor, savoykål och morötter. Kryddad med chilipeppar, sardellcrème, timjan, vitlök och vitt vin.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
vitlöksklyftor hackade
1
gul lök hackad
1
morot skalad och tärnad
200 g
savoykål strimlad
1/2
chilipeppar finhackad
1 dl
vatten
1/2
grönsaksbuljong
några kvistar
färsk timjan
salt
svartpeppar nymalen
persilja hackad

Gör så här

Tips!

Uteslut sardell om du vill ha en vegetarisk bönragu.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja