Bönragu med savoykål

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
30min

Smakrik ragu med stora vita bönor, savoykål och morötter. Kryddad med chilipeppar, sardellcrème, timjan, vitlök och vitt vin.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
vitlöksklyftor hackade
1
gul lök hackad
1
morot skalad och tärnad
200 g
savoykål strimlad
1/2
chilipeppar finhackad
1 dl
torrt vitt vin
1 dl
vatten
1/2
grönsaksbuljong
några kvistar
färsk timjan
salt
svartpeppar nymalen
persilja hackad

Gör så här

Tips!

Uteslut sardell om du vill ha en vegetarisk bönragu.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.