Råmarinerad pilgrimsmussla med kronärtskocka

  • Tillagning

Pilgrimsmussla marinerad i olivolja och citron serverad tillsammans med kräm på kronärtskocka är en fantastisk förrätt.

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skiva pilgrimsmusslor tunt, 3–4 mm och lägg i en skål.

Tillsätt olivolja, rivet skal och saft från citron, krydda med salt och peppar.

Låt musslorna ligga i marinaden i 30 minuter.

Mixa kronärtskockorna tillsammans med lagen till en slät kräm.

Lägg pilgrimsmusslor i botten på en tallrik och garnera med tomater, kapris, rucola och mangold.

Avsluta med att ringla lite av marinaden över.

Servera kronärtskockskrämen till.

 

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Råmarinerad pilgrimsmussla med kronärtskocka"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.