Fikon i ugn med balsamvinäger och pecorino

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 3 ingredienser

Ugnsbakade fikon med lagrad balsamvinäger, timjan och pecorino-ost. Passar utmärkt på ostbrickan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
färska fikon
8
timjankvistar
Balsamvinägrett
2 msk
Zeta balsamvinäger
svartpeppar
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Stefan

vart kommer hallonen in i receptet på Hallonvinägrett ?
Hallonvinägrett
2 msk
Balsamvinäger Casa Di Luca
2 msk
Extra jungfruolivolja Classico
svartpeppar

Anna Mellberg

Hej Stefan! Vi har nu tagit bort ”hallon” som råkat bli kvar sedan en äldre version av receptet som är omgjort och nu även uppdaterat. Tack för att du uppmärksammade oss. Hälsningar Anna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar