Grillad kyckling med gemsallad och halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

1tim 55min 8 ingredienser

Grillad kyckling som sköter sig själv på grillen. Blir härligt saftig och har smak av chili, citron och vitlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Kyckling
1
hel kyckling, ca 1,3 kg
2 - 3
röda chilifrukter, delade
1
citron, i bitar
5
vitlöksklyftor, skalade hela
japansk soja
salt
nymalen svartpeppar
Grillad gemsallad
3
gemsallad, delade på längden
2 frp
Zeta Halloumi, delade i vikningen
BreOliv med vitlök
10 - 12
vitlöksklyftor, skalade
gräslök, fint skuren

Gör så här

Tips!

Överbliven kyckling eller fisk från grillmiddagen blir en god och matig sallad dagen efter, och grönsaker fräschas upp med lite örter, vinäger och en god olivolja.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter