Färsbiffar med gorgonzoladressing

  • Tillagning

En variant på de klassiska färsbiffarna med en sallad på blomkål och bönor som toppas med en smakrik gorgonzoladressing.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Sallad
  • 200 g blomkål och/eller romanescokål, lättkokt, avrunnen
  • 1 fpk Zeta Svarta bönor Ekologiska sköljda och avrunna
  • 1 tsk salt
  • 1 morot grovt riven
  • 150 g blandad sallad t.ex. frisée, huvudsallad, rucola
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser till biffarna och forma till 8 biffar.

Stek i olivolja på medelvärme ca 5–7 minuter på vardera sida.

Blanda ihop alla ingredienser till salladen.

Rör ihop dressingen, avsluta med gräslöken.

Servera biffarna med sallad och gorgonzoladressing.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Färsbiffar med gorgonzoladressing"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.