Våfflor med lax och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
20min

Matiga våfflor med lax, mascarpone och riven parmesan.

Ingredienser

Våfflor till 4 personer
1
liten rödlök finhackad
1
citron
200g
gravad lax eller 200 gram rökt lax
dill

Gör så här

Tips!

Byt ur vattnet i våffelsmeten mot vichyvatten så får du frasigare våfflor.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.