Ugnsstekt kyckling med pasta och borlottibönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 16 ingredienser

Honung, citron och soltorkade tomater ger smak åt en saftig ugnsstekt kyckling med pasta och borlottibönor.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 hel
kyckling
salt
svartpeppar
2 msk
flytande honung
citronjuice
1 msk
färska timjanblad
1
knippe färsk lök
spetskålsblad
100 g
sockerärtor
1
köttbuljongtärning
5 dl
vatten
2 msk
bladpersilja, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Sophie Berlin Avbryt svar

Jennie

Ska man hälla ut buljongen, eller ska man hälla den över kycklingen?

Sophie Berlin

Hej Jennie,
Buljongen som du kokat spetskål och sockerärter i sparas och serveras tillsammans med grönsakerna som en sås till kycklingen. Det är något otydligt i receptet, ändrar det på en gång.
Vänliga hälsningar,
Sophie på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...