Pasta Tortiglioni med basilika, spenat och mascarpone

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Tortiglioni med krämig mascarpone smaksatt med spenat, basilika och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
vitlöksklyfta
1 kruka
basilika
30 g
babyspenat
Zeta Grana Padano D. O. P. 20 månader riven
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!