Pasta Tortiglioni med basilika, spenat och mascarpone

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

20min 9 ingredienser

Pasta Tortiglioni med krämig mascarpone smaksatt med spenat, basilika och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Tortiglioni
1
vitlöksklyfta
1 kruka
basilika
30 g
babyspenat
Zeta Grana Padano D. O. P. 20 månader riven
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Michaela Avbryt svar

Michaela

Kan man servera den här kall, tex på en buffé?

Anna Mellberg

Hej Michaela! Det tror vi absolut! Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta