Svamprisotto med taleggio och friterad salvia
Svamprisotto med krämig taleggio, friterad salvia och parmesan.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Svamprisotto med krämig taleggio, friterad salvia och parmesan.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minVi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.
Läs mer om animal welfare-programmet här
Anton
Hej!
Funderar på punkt 4 av ingredienser, halva förpackningen av riset, är det hälften av 700 gram eller är det 700 som man behöver?
Bertan
Hej Anton,
Det är en hel påse av de två påsarna på 350 gram som finns i förpackningen. En sådan påse motsvarar cirka 4 portioner.
Emma Olsson
Hej Anton,
Våra risottoris är vakuumförpackade i två påsar i en förpackningen. Det räcker med att du använder en av de påsarna för att göra en risotto. En påse motsvarar ca 4 portioner.
Hälsningar, Emma från Zeta
Pekka Rautiainen
Det ska bli gott låter det som.
Fundersam över punkt 8: Rör ner hälften av… Vad blir det med den andra hälften? Lite ofullständigt
Emma Olsson
Hej Pekka,
Tack för att du hörde av dig! Häll i hälften av svampen i risotton, toppa sidan risotton med friterad salvia och resterade svamp. Jag förtydligar detta i receptet 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta