Svamprisotto med taleggio och friterad salvia

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

50min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Svamprisotto med krämig taleggio, friterad salvia och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
1
blekselleristjälk, finhackad
1/2 frp
Zeta Carnaroliris Casa Di Luca, 700 g
2 dl
vitt vin eller matlagningsvin
8 dl
grönsaksbuljong eller hönsbuljong
400 g
svamp, t.ex. champinjoner eller kantareller
150 g
taleggio, tärnad
Salt
Svartpeppar, nymalen
1 kruka
färska salviablad

Gör så här

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Tack!

Anton

Hej!

Funderar på punkt 4 av ingredienser, halva förpackningen av riset, är det hälften av 700 gram eller är det 700 som man behöver?

Bertan

Hej Anton,

Det är en hel påse av de två påsarna på 350 gram som finns i förpackningen. En sådan påse motsvarar cirka 4 portioner.

Emma Olsson

Hej Anton,
Våra risottoris är vakuumförpackade i två påsar i en förpackningen. Det räcker med att du använder en av de påsarna för att göra en risotto. En påse motsvarar ca 4 portioner.
Hälsningar, Emma från Zeta

Pekka Rautiainen

Det ska bli gott låter det som.

Fundersam över punkt 8: Rör ner hälften av… Vad blir det med den andra hälften? Lite ofullständigt

Emma Olsson

Hej Pekka,
Tack för att du hörde av dig! Häll i hälften av svampen i risotton, toppa sidan risotton med friterad salvia och resterade svamp. Jag förtydligar detta i receptet 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.