Svamprisotto med taleggio och friterad salvia
Vad tycker du?
Svamprisotto med krämig taleggio, friterad salvia och parmesan.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Svamprisotto med krämig taleggio, friterad salvia och parmesan.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
4 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (39)
(39)Bertan
Hej Anton,
Det är en hel påse av de två påsarna på 350 gram som finns i förpackningen. En sådan påse motsvarar cirka 4 portioner.
Emma Olsson
Hej Anton,
Våra risottoris är vakuumförpackade i två påsar i en förpackningen. Det räcker med att du använder en av de påsarna för att göra en risotto. En påse motsvarar ca 4 portioner.
Hälsningar, Emma från Zeta
Pekka Rautiainen
Det ska bli gott låter det som.
Fundersam över punkt 8: Rör ner hälften av… Vad blir det med den andra hälften? Lite ofullständigt
Emma Olsson
Hej Pekka,
Tack för att du hörde av dig! Häll i hälften av svampen i risotton, toppa sidan risotton med friterad salvia och resterade svamp. Jag förtydligar detta i receptet 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta