Pasta Strozzapreti med aubergine och grönkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Denna rätt är perfekt för dem som söker en vegetarisk alternativ som inte kompromissar med smak. Auberginen ger en härlig textur och djup smak till rätten, medan grönkålen tillför en lätt bitter smak som kompletterar auberginens sötma perfekt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
hackad gul lök
2
hackade vitlöksklyftor
1/2
hackad röd chili
1
tärnad aubergine
150 g
repad grönkål
1 frp
körsbärstomater
salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Patrik

Väldigt gott! Blev bra på 1:a försöket när jag lagade maträtten.

Oscar

När ska man tillsätta tomaterna?

Anna Mellberg

Hej Oscar! Det står beskrivet under punkt 2. Det vill säga när du stekt klart auberginen. Lycka till i köket önskar Zetas provkök!

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter