Pasta Strozzapreti med aubergine och grönkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Denna rätt är perfekt för dem som söker en vegetarisk alternativ som inte kompromissar med smak. Auberginen ger en härlig textur och djup smak till rätten, medan grönkålen tillför en lätt bitter smak som kompletterar auberginens sötma perfekt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
hackad gul lök
2
hackade vitlöksklyftor
1/2
hackad röd chili
1
tärnad aubergine
150 g
repad grönkål
1 frp
körsbärstomater
salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Patrik

Väldigt gott! Blev bra på 1:a försöket när jag lagade maträtten.

Oscar

När ska man tillsätta tomaterna?

Anna Mellberg

Hej Oscar! Det står beskrivet under punkt 2. Det vill säga när du stekt klart auberginen. Lycka till i köket önskar Zetas provkök!

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis