Stekt lax med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Stek lax i olivolja och toppa med grovhackad tapenade. En oslagbar smakkombination!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
à 150 g lax
salt
svartpeppar
4 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
hackad persilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Lämna ett svar till Kalle Avbryt svar

Kalle

Supergott och superenkelt! Bästa laxrätten. Synd att det är så svårt att hitta grov tapenade men jag kompletterar med hackade oliver och soltorkad tomat.