Stekt lax med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stek lax i olivolja och toppa med grovhackad tapenade. En oslagbar smakkombination!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
à 150 g lax
salt
svartpeppar
4 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
hackad persilja

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!