Ladda ner bild Spara Stekt lax med tapenade Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (30) (30) RÖSTA PÅ RECEPTET (30) (30) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 15min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Stek lax i olivolja och toppa med grovhackad tapenade. En oslagbar smakkombination! Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 4 skivor à 150 g lax 4 msk Extra jungfruolivolja Classico salt svartpeppar 4 msk Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad hackad persilja Gör så här Stek laxen i olivolja ca 2 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar. Lägg upp på fat eller tallrikar och lägg på tapenade. Avsluta med lite hackad persilja. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (30) (30) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (30)
(30)