Spaghetti Carbonara på Di Lucas vis

RÖSTA PÅ RECEPTET (331)

(331)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 10 ingredienser

Spaghetti Carbonara är en av Christian Di Lucas favoriträtter, snabbt, enkelt och gott!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Spaghetti
160 g
Pancetta eller
skivad bacon, nedskuren
2
vitlöksklyftor, finhackade
4
äggulor
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (331)

(331)

Vad tycker du?

9 kommentarer

Lämna ett svar till christoffer Avbryt svar

Juha T

Denna Carbonara är det bästa receptet. Vitlöken är väl ett frågetecken för puristen men jösses vad gott det är.

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...