Skafferipasta med Tareq Taylor

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Enkel och snabblagad vardagspasta i samarbete med Tareq Taylor. Med inspiration från medelhavsköket, hetta från chili, umami från sardeller och kikärtor som mättar.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor, hackad
1 frp
RTE kikärtor
1
röd chili, hackad
2 filéer
1/2
citron
1 dl
bladpersilja, hackad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Vill du få en mildare hetta använd 1/3 av röda chilin.

Tips!

Uteslut sardellerna om du vill ha en vegetarisk pasta.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Tack!