Salsicciaspett

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Den klassiska italienska korven salsiccia, som egentligen bara betyder färsk korv, passar utmärkt att göra goda spett på. Vad du fyller dina spett med är det egentligen bara fantasin som begränsar men här är ett förslag tillsammans med en god dippsås.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Spett
2 frp
á 200 g Zeta Salsiccia, valfri sort
1 st
gul paprika
1 st
röd paprika
1 st
rödlök
16 st
champinjoner
8 st
grillspett
Dippsås
1 st
äggula
1 tsk
dijonsenap
salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Lämna ett svar till Bo Jonsson Avbryt svar

Jenny

Ska det verkligen vara 4 dl rapsolja i såsen till 8 personer ?

Anna Mellberg

Hej Jenny! Om du gör 2 satser av såsen så blir det den mängden. Det är en sås med majonnäsbas och då blir det alltid en stor mängd olja. Om du tycker att det låter som en för stor mängd sås till dina gäster så föreslår vi att du gör en halv sats till. Använd 1 äggula men hälften av allt annat till såsen. Hälsningar från vännerna på Zeta

Bo Jonsson

Den skall jag göra när vi kommer hem från Kreta 👍