Sallad med grillad halloumi och nektariner

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den perfekta salladen för varma sommardagar! Halloumi passar utmärkt med sötman från jordgubbar och nektariner. Salladen fungerar även på buffébordet!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
nektariner, skivade
250 g
Halloumi, skivad
1
grönsallad
1
ekbladssallad
1
gurka, skivad
Salt och nymalen svartpeppar
150 g
sockerärtor, strimlade
1 ask
jordgubbar, halverade
1 kruka
basilika

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)
Tack!