Sallad med grillad halloumi och nektariner

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
25min

Den perfekta salladen för varma sommardagar! Halloumi passar utmärkt med sötman från jordgubbar och nektariner. Salladen fungerar även på buffébordet!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
nektariner, skivade
250 g
Halloumi, skivad
1
grönsallad
1
ekbladsallad
1
gurka, skivad
Salt och nymalen svartpeppar
150 g
sockerärtor, strimlade
1 ask
jordgubbar, halverade
1 kruka
basilika

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.