Risotto med soltorkade tomater och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Färgstark risotto med ekologiska bönor och mustiga soltorkade tomater. Garnera med tomater i olika färger.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar finhackade
1 liter
hönsbuljong
2 msk
basilika finhackad
2 dl
Zeta Grana Padano färskriven påse
salt
nymalen svartpeppar nymalen
Marinerade tomater till risotton
10-12
små tomater i olika färger
färska basilikablad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Risotton ska bli lös, med en kärna i riset som ger visst tuggmotstånd.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Lämna ett svar till Nadia Avbryt svar

Nadia

Det tog mig lite längre än 45 minuter, men det var så värt det! Sååå gott!
Jag blandade tärnade äpplen och strimlad isbergssallad i tomaterna med vinäger och olivolja. Passade perfekt! 👌🏼