Risotto med soltorkade tomater och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
45min

Färgstark risotto med ekologiska bönor och mustiga soltorkade tomater. Garnera med tomater i olika färger.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
2 dl
torrt vitt vin
1 liter
varm hönsbuljong 2 tärningar
2 msk
basilika finhackad
2 dl
Grana Padano 20 mån färskriven påse
salt
peppar nymalen
Marinerade tomater till risotton
10-12
små tomater i olika färger
några färska basilikablad
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Risotton ska bli lös, med en kärna i riset som ger visst tuggmotstånd.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.