Risotto med rucola och sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (242)

(242)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

En risotto med vårens goda smaker av sparris och rucola.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
scharlottenlökar, finhackade
1 l
kycklingbuljong
salt
nymalen svartpeppar
250 g
grön sparris , delade i bitar
rucolasallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (242)

(242)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Hann

Hej! Är en förpackning båda påsarna som är i?

Anna Mellberg

Hej, nej det är en av påsarna som finns i kartongen. Jag ska förtydliga det i receptet, det är klumpigt skrivet av oss. Tack för att du hör av dig, hälsningar Anna på Zeta

Mats

Suveränt gott. Låt den gärna koka längre. När jag gör risotto får den gärna puttra 35-40 minuter. Servera med mer parmesan. Jag hade i lite tryffelolja. Superb

Oscar

Aldrig gjort risotto förut men det gick hem! 🙂 Superenkelt och supergott.

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...