Risotto med rucola och sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (224)

(224)

RÖSTA PÅ RECEPTET (224)

(224)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En risotto med vårens goda smaker av sparris och rucola.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
finhackade scharlottenlökar
3 dl
Carnaroliris
eller Arborioris
2 dl
torrt vitt vin
1 l
varm kycklingbuljong
2 dl
riven parmesan
salt
nymalen svartpeppar
250 g
grön sparris , delade i bitar
rucolasallad

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (224)

(224)
Tack!

Mats

Suveränt gott. Låt den gärna koka längre. När jag gör risotto får den gärna puttra 35-40 minuter. Servera med mer parmesan. Jag hade i lite tryffelolja. Superb