Risotto med rucola och sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (145)

(145)
40min

En risotto med vårens goda smaker av sparris och rucola.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
finhackade scharlottenlökar
3 dl
Carnaroliris
eller Arborioris
2 dl
torrt vitt vin
1 l
varm kycklingbuljong
2 dl
riven parmesan
salt
nymalen svartpeppar
250 g
grön sparris , delade i bitar
rucolasallad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.