Risotto med rucola och sparris
En risotto med vårens goda smaker av sparris och rucola.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
En risotto med vårens goda smaker av sparris och rucola.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minVi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.
Läs mer om animal welfare-programmet här
Oscar
Aldrig gjort risotto förut men det gick hem! 🙂 Superenkelt och supergott.