Risotto med rucola och sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (240)

(240)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

En risotto med vårens goda smaker av sparris och rucola.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
finhackade scharlottenlökar
3 dl
Carnaroliris
eller Arborioris
2 dl
torrt vitt vin
1 l
varm kycklingbuljong
2 dl
riven parmesan
salt
nymalen svartpeppar
250 g
grön sparris , delade i bitar
rucolasallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (240)

(240)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Mats

Suveränt gott. Låt den gärna koka längre. När jag gör risotto får den gärna puttra 35-40 minuter. Servera med mer parmesan. Jag hade i lite tryffelolja. Superb

Oscar

Aldrig gjort risotto förut men det gick hem! 🙂 Superenkelt och supergott.

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett