Risotto med rucola och sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (151)

(151)
40min

En risotto med vårens goda smaker av sparris och rucola.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
finhackade scharlottenlökar
3 dl
Carnaroliris
eller Arborioris
2 dl
torrt vitt vin
1 l
varm kycklingbuljong
2 dl
riven parmesan
salt
nymalen svartpeppar
250 g
grön sparris , delade i bitar
rucolasallad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.