Risotto med rucola och sparris
Vad tycker du?
En risotto med vårens goda smaker av sparris och rucola.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
En risotto med vårens goda smaker av sparris och rucola.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (244)
(244)Vad tyckte du om receptet?
6 kommentarer
Hann
Hej! Är en förpackning båda påsarna som är i?
Anna Mellberg
Hej, nej det är en av påsarna som finns i kartongen. Jag ska förtydliga det i receptet, det är klumpigt skrivet av oss. Tack för att du hör av dig, hälsningar Anna på Zeta
Kim
Kan ni inte bara skriva hur många g?
Anna Mellberg
Hej Kim! Ja, du har så rätt. Det behövs 1 påse Zeta Carnaroliris för 4 port och den väger 350 g. Vi har förtydligat det i receptet nu. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Hälsningar från Zetas provkök
Mats
Suveränt gott. Låt den gärna koka längre. När jag gör risotto får den gärna puttra 35-40 minuter. Servera med mer parmesan. Jag hade i lite tryffelolja. Superb
Oscar
Aldrig gjort risotto förut men det gick hem! 🙂 Superenkelt och supergott.