Risotto med rucola och sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (244)

(244)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

En risotto med vårens goda smaker av sparris och rucola.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
scharlottenlökar, finhackade
1 påse
, á 350 g Zeta Carnaroliris
1 l
kycklingbuljong
salt
nymalen svartpeppar
250 g
grön sparris , delade i bitar
rucolasallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (244)

(244)

Vad tyckte du om receptet?

6 kommentarer

Lämna ett svar till Oscar Avbryt svar

Hann

Hej! Är en förpackning båda påsarna som är i?

Anna Mellberg

Hej, nej det är en av påsarna som finns i kartongen. Jag ska förtydliga det i receptet, det är klumpigt skrivet av oss. Tack för att du hör av dig, hälsningar Anna på Zeta

Kim

Kan ni inte bara skriva hur många g?

Anna Mellberg

Hej Kim! Ja, du har så rätt. Det behövs 1 påse Zeta Carnaroliris för 4 port och den väger 350 g. Vi har förtydligat det i receptet nu. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Hälsningar från Zetas provkök

Mats

Suveränt gott. Låt den gärna koka längre. När jag gör risotto får den gärna puttra 35-40 minuter. Servera med mer parmesan. Jag hade i lite tryffelolja. Superb

Oscar

Aldrig gjort risotto förut men det gick hem! 🙂 Superenkelt och supergott.