Pizzabullar

RÖSTA PÅ RECEPTET (130)

(130)

Vad tycker du?

1tim 30min 5 ingredienser

Pizzabullar med tomatsås/pesto, mozzarella och parmesan är enkla att tillaga och blir snabbt hela familjens favorit. Låt barnen välja sina favoritsmaker och gör bakningen till en trevlig stund tillsammans. Vi brukar göra halva satsen med tomatsås och andra halvan med pesto istället. Tips! Det går utmärkt att frysa in bullarna för att sedan ta fram när du har ont om tid.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

pizzabullar
15
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
Zeta Pinsasås Classico á 80 gram eller
nymalen svartpeppar
Pizzadeg
3 dl
ljummet vatten, 37°
50 g
färsk jäst
2 tsk
socker
2 tsk
salt
6 1/2 dl
vetemjöl, gärna manitoba

Gör så här

Tips!

Du kan variera sås efter smak! Ibland byter vi ut peston mot tapenade, det blir också jättegott.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (130)

(130)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer