Pinsa med julprosciutto, grönkål och picklad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

30min 1 ingredienser

Den här pinsan bjuder på en perfekt kombination av svenska julsmaker och italienska delikatesser, vågar vi påstå. En mild och len kräm gjord på mascarpone och sötstark senap är fantastisk god tillsammans med den smakrika och salta skinkan. Vi tror att den här rätten kommer att vara årets mest uppskattade nykomling på glöggminglet och julbordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Picklad rödlök
1/2
rödlök, tunna skivor
Senapskräm
2 msk
sötstark grovkornig senap
Pinsa
granatäpplekärnor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer