Ladda ner bild Spara Pastagratäng med pancetta Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (82) (82) RÖSTA PÅ RECEPTET (82) (82) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev En riktigt god pastagratäng med pancetta och mozzarella. Med allt i ett blir det lite extra gott! Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 frp Radiatori Casa Di Luca 1 frp tärnad Pancetta 2 st Mozzarella italiensk Rikligt med riven Parmigiano Reggiano 22 mån Tomatsås 1/2 gul lök, finhackad 2 vitlöksklyftor, tunt skivade 4 msk Extra jungfruolivolja Classico 1 dl Matlagningsvin Vitt 1 dl vatten 1 frp krossade tomater 1 kvist timjan salt socker svartpeppar 1/2 kruka färsk basilika, plockade och hackade blad Gör så här Koka pastan enligt anvisning på paketet. Stek pancetta och blanda med pastan och tomatsåsen. Skär mozzarellan i grova bitar och vänd ner. Lägg i en smord gratängform och strö över parmesan. Gratinera i ugn och servera med en god sallad. Tomatsås: Stek lök och vitlök i olivolja utan att det tar färg. Häll på vin, vatten, kryddor och tomater, låt koka 10–15 minuter. Smaka av med salt, en nypa socker, peppar. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (82) (82) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (82)
(82)