Pasta Strozzapreti och stekt kycklinglever med vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Kycklinglevern fräses och kryddas med vitlök, persilja, rödvinsvinäger och chili och serveras med din favoritpasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
450 g
kycklinglever rensad
2
vitlöksklyftor
1
röd chilipeppar tunt skivad
1 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
2 msk
bladpersilja hackad
1 msk
smör
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Fredrik Avbryt svar

Fredrik

Jag ringlade lite av er Vit tryffelolja över och rätten blev verkligen förändrad och smakade väldigt gott!

David

Vacker symfoni i all enkelhet.
Vi adderade lite hackad salvia…
gudabenådad mat!
Denna stannar i receptskatten och kommer upprepas. Gormétmat på 30min!

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...