Pasta Strozzapreti och stekt kycklinglever med vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Kycklinglevern fräses och kryddas med vitlök, persilja, rödvinsvinäger och chili och serveras med din favoritpasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
450 g
kycklinglever rensad
2
vitlöksklyftor
1
röd chilipeppar tunt skivad
1 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
2 msk
bladpersilja hackad
1 msk
smör
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Fredrik

Jag ringlade lite av er Vit tryffelolja över och rätten blev verkligen förändrad och smakade väldigt gott!

David

Vacker symfoni i all enkelhet.
Vi adderade lite hackad salvia…
gudabenådad mat!
Denna stannar i receptskatten och kommer upprepas. Gormétmat på 30min!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco