Pasta Strozzapreti och stekt kycklinglever med vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kycklinglevern fräses och kryddas med vitlök, persilja, rödvinsvinäger och chili och serveras med din favoritpasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
450 g
kycklinglever rensad
2
vitlöksklyftor
1
röd chilipeppar tunt skivad
1 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
2 msk
bladpersilja hackad
1 msk
smör
salt
svartpeppar

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
Tack!

Fredrik

Jag ringlade lite av er Vit tryffelolja över och rätten blev verkligen förändrad och smakade väldigt gott!

David

Vacker symfoni i all enkelhet.
Vi adderade lite hackad salvia…
gudabenådad mat!
Denna stannar i receptskatten och kommer upprepas. Gormétmat på 30min!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.