Recept från Zeta. Pasta_och_stekt_kycklinglever_med_vitlök_st

Pasta och stekt kycklinglever med vitlök

Kycklinglevern fräses och kryddas med vitlök, persilja, rödvinsvinäger och chili och serveras med din favoritpasta.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.

Salta och peppra kycklinglevern.

Stek den i olivolja på hög värme i en stekpanna i ett par minuter.

Lyft upp levern ur pannan, lägg i vitlök och chili och låt fräsa i någon minut.

Tillsätt vatten, buljongtärning och vinäger.

Smaksätt med salt och peppar.

Vispa i smör, lägg tillbaka levern och strö över persilja.

Servera med den nykokta pastan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.