Pasta med parmesan, valnötter och rucola

En härligt krämig pasta med valnötter, rucola och hyvlad parmesan. En rätt som sätter guldkant på vardagen

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Till servering
  • Rucola
  • extra parmesan
  • olivolja
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs lök och vitlök i olja utan att det tar färg.

Häll på vin och låt koka i några minuter.

Mixa med mascarpone och parmesanost till en slät sås.

Smaka av med lite salt och svartpeppar.

Blanda med den nykokta pastan och strö över valnötter, rucola, parmesanost och ringla över lite olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.