Pasta Tortiglioni med parmesan, valnötter och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En härligt krämig pasta med valnötter, rucola och hyvlad parmesan. En rätt som sätter guldkant på vardagen

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten schalottenlök, finhackad
1 - 2
vitlöksklyfta, finhackad
salt
svartpeppar
70 g
valnötter, brutna i bitar
1/2 frp
Till servering
Rucola

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)
Tack!