Pasta Tortiglioni med parmesan, valnötter och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

En härligt krämig pasta med valnötter, rucola och hyvlad parmesan. En rätt som sätter guldkant på vardagen

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Tortiglioni
1
liten schalottenlök, finhackad
1 - 2
vitlöksklyfta, finhackad
salt
svartpeppar
70 g
valnötter, brutna i bitar
1/2 frp
Till servering
Rucola

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Susanne Olsson

Hej
Hur mycket vitlök är det?

Emma Olsson

Hejsan Susanne,
Tack för att du uppmärksammade detta, vi har nu ändrat receptet. Det går bra att använde en till två vitlöksklyftor.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco