Pasta Tortiglioni med parmesan, valnötter och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)
30min

En härligt krämig pasta med valnötter, rucola och hyvlad parmesan. En rätt som sätter guldkant på vardagen

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten schalottenlök, finhackad
2 dl
vitt vin
100 g
eta Storbit Parmigiano Reggiano 22 mån, riven
salt
svartpeppar
70 g
valnötter, brutna i bitar
Till servering
Rucola
extra parmesan
olivolja

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.