Pasta Tortiglioni med parmesan, valnötter och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

En härligt krämig pasta med valnötter, rucola och hyvlad parmesan. En rätt som sätter guldkant på vardagen

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Tortiglioni
1
liten schalottenlök, finhackad
1 - 2
vitlöksklyfta, finhackad
salt
svartpeppar
70 g
valnötter, brutna i bitar
1/2 frp
Till servering
Rucola

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Susanne Olsson Avbryt svar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco