Recept från Zeta. pasta_i_tomatsas_med_oliver_kapris_och_parmesan

Pasta i tomatsås med oliver, kapris och parmesan

En pasta fylld med härliga italienska smaker av kapris, oliver och parmesan.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 300 g Zeta Casa Di Luca Strozzapreti, koka pastan enligt anvisning på paketet
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs vitlök och chili i olivolja utan att det tar färg.

Häll på vitt vin, pastasås, kapris och oliver och låt puttra 20 minuter.

Smaka av med salt och peppar.

Koka pasta och vänd ner och blanda väl.

Lägg upp på fat och strö över parmesanosten.

Avsluta med att ringla över lite olivoja och krydda med nymalen svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.