Parmesanpaj med bladspenat och körsbärstomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (306)

(306)

RÖSTA PÅ RECEPTET (306)

(306)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den godaste ostpajen görs med parmesan. Gott på buffebordet eller tillsammans med en sallad.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bitar
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
smördeg
1
purjolök sköljd och strimlad
150 g
färsk bladspenat
3
ägg
1 dl
vispgrädde
1 burk
Zeta Soltorkade Körsbärstomater
salt
peppar

Gör så här

12 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (306)

(306)
Tack!

Susanne

Går denna att förbereda och frysa?

Sophie Berlin

Hej Susanne,
Pajerna blir inte lika frasiga efter du fryst dem, så puffa gärna på dem i ugn ca 5 minuter i 150 grader efter upptining. Viktigt är att grädda pajen innan du fryser in.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Ida

Hej! Vet ni hur mycket kcal det är i en hel paj? Eller per portion och isf hur många portioner en hel paj är till 🙂

Lena

Vad ska man göra med de soltorkade tomaterna?