Parmesanpaj med bladspenat och körsbärstomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (282)

(282)

RÖSTA PÅ RECEPTET (282)

(282)

Vad tycker du?

1tim 30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den godaste ostpajen görs med parmesan. Gott på buffebordet eller tillsammans med en sallad.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bitar
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
smördeg
1
purjolök sköljd och strimlad
150 g
färsk bladspenat
3
ägg
1 dl
vispgrädde
salt
peppar

Gör så här

8 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (282)

(282)
Tack!

Ida

Hej! Vet ni hur mycket kcal det är i en hel paj? Eller per portion och isf hur många portioner en hel paj är till 🙂

Lena

Vad ska man göra med de soltorkade tomaterna?

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.