Parmesanpaj med bladspenat och körsbärstomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (256)

(256)

RÖSTA PÅ RECEPTET (256)

(256)

Vad tycker du?

1tim 30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Den godaste ostpajen görs med parmesan. Gott på buffebordet eller tillsammans med en sallad.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

bitar
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
smördeg
1
purjolök sköljd och strimlad
150 g
färsk bladspenat
3
ägg
1 dl
vispgrädde
salt
peppar

Gör så här

Lämna ett svar till Lena Avbryt svar

Ida

Hej! Vet ni hur mycket kcal det är i en hel paj? Eller per portion och isf hur många portioner en hel paj är till 🙂

Lena

Vad ska man göra med de soltorkade tomaterna?

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt
Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Spaghetti med ugnsbakad fetaost

Enkelt och supergott recept på den ljuvligt goda och krämiga "TikTok-pastan" som alla pratar om.

Recept

Hej då konservburken!

Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.

Läs mer

Följ oss på våra sociala kanaler

isabella morrone

Isabellas italienska kök

Enkelt och gott för hela familjen! Lär dig laga fantastiska italienska maträtter.

Isabellas italienska kök på köket.se Var med och tävla om matlagning med Isabella

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.