Pappardelle med lammragu

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Mustig och klassisk italiensk ragu med lammfärs och smak av citron och rosmarin. Serveras med en äggpasta och riv över parmesan. Passar fint en kylig höstkväll.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
330 g
Zeta Pappardelle, 8 nystan
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1 krm
chiliflakes
500 g
lammfärs
1/2
färsk rosmarin, finhackad
1/2 dl
vatten
1
citron, finrivet skal
1/2
citron, saften

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer