Oxragu med rött vin, rosmarin och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
2tim 45min

Bjud vänner och familj på mör oxragu med rött vin, rosmarin och bönor. Servera med potatis eller bröd.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
grytbitar av nötkött
1
gul lök, finhackad
2 st
vitlöksklyftor
2 st
morötter, tärnade
2 msk
Tomatpuré
5 dl
rött vin
8 dl
vatten
1 tärning
köttbuljong
3
kvistar rosmarin
salt
peppar
1 nypa
strösocker
1 förpackning
Stora vita bönor, á 380 g

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.