Oxragu med rött vin, rosmarin och bönor
Vad tycker du?
Bjud vänner och familj på mör oxragu med rött vin, rosmarin och bönor. Servera med potatis eller bröd.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Bjud vänner och familj på mör oxragu med rött vin, rosmarin och bönor. Servera med potatis eller bröd.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (41)
(41)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Bertan
Hejsan, mycket fina recept som ni har…men jag saknar ofta att ni inte har förslag på vad man skall äta till, typ potatis, pasta, sallad eller andra förslag???.
Med vänlig hälsning
Bertan
Anna Mellberg
Hej! Till det här receptet rekommenderar vi potatis eller bröd. Ofta står rekommendationen i den inledande texten (som i det här receptet) men också ibland som tipsrutor under tillagningsinstruktionerna. Hoppas att du lägger märke till dem nästa gång, annars går det ju också bra att fråga här i kommentarsfältet förstås. Lyckat till önskar vännerna på Zeta