Ostbricka med fikon, cocktailkapris och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

10min 10 ingredienser

En god ostbricka med en fyllig parmesanost i centrum som får sällskap av färska fikon, cocktailkapris, oliver och marinerade kronärtskockor. Tillsammans med chark, vindruvor, aperitivokex och rostad mandel blir det en balanserad ostbricka med både sött och salt. Perfekt som aperitivo innan middagen serveras.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

4
färska fikon
500 g
vindruvor, röda och gröna
1 dl
marconamandlar
rosmarinkvistar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter