Morotskaka med mascarponekräm
Saftig morotskaka bakad med olivolja och toppad med mascarponekräm med smak av apelsin och citron. Perfekt att servera till fikat eller som efterrätt.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
Saftig morotskaka bakad med olivolja och toppad med mascarponekräm med smak av apelsin och citron. Perfekt att servera till fikat eller som efterrätt.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minVi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.
Läs mer om animal welfare-programmet här
Yvonne Nyström
Alldeles för sött, kakan och särskilt krämen!
Lotta
Toppbetyg från mig!
Absolut bästa morotskaka jag har ätit. Väldigt saftig och god.
Alla smaker passade jättebra ihop.