Melon med lufttorkad skinka

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Söt melon tillsammans med lufttorkad skinka är en klassisk italiensk förrätt, men passar lika bra på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bufféportioner eller 4 portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
melon cantaloupe, skuren i klyftor eller båtar
2 paket
Prosciutto di Parma, á 70 g eller
1 paket
Prosciutto Crudo, á 120 g eller
1 kruka
basilika

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)
Tack!
Lämna ett svar till Margareta Avbryt svar