Melon med lufttorkad skinka

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
20min

Söt melon tillsammans med lufttorkad skinka är en klassisk italiensk förrätt, men passar lika bra på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner eller 4 portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
melon cantaloupe, skuren i klyftor eller båtar
2 paket
Prosciutto di Parma, á 70 g eller
1 paket
Prosciutto Crudo, á 120 g eller
1 kruka
basilika

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.