Melon med lufttorkad skinka

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)

Vad tycker du?

20min 6 ingredienser

Söt melon tillsammans med Prosciutto di Parma eller Jamón Serrano är en klassisk förrätt, men passar lika bra på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner eller 4 portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
melon cantaloupe, skuren i klyftor eller båtar
2 paket
Zeta Prosciutto di Parma, á 70 g eller
1 paket
Zeta Prosciutto Crudo, á 120 g eller
1 kruka
basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter