Melon med lufttorkad skinka

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)

Vad tycker du?

20min 6 ingredienser

Söt melon tillsammans med Prosciutto di Parma eller Jamón Serrano är en klassisk förrätt, men passar lika bra på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner eller 4 portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
melon cantaloupe, skuren i klyftor eller båtar
2 paket
Prosciutto di Parma, á 70 g eller
1 paket
Prosciutto Crudo, á 120 g eller
1 kruka
basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco