Melanzane alla parmigiana med prosciutto cotto
Vad tycker du?
Melanzane alla parmigiana är en italiensk rätt som består av aubergine, tomatsås, ost och i den här varianten, prosciutto cotto. Smakrik och läcker rätt som passar perfekt både som förrätt eller huvudrätt.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Om du vill göra rätten vegetarisk kan du utesluta Prosciutto Cotto.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (59)
(59)Vad tyckte du om receptet?
9 kommentarer
Eva
Jättegod rätt som dag 2 var ännu bättre 😀
Vivan Sundblad
Kan jag förbereda 2 dagar och sedan gratinera
Anna Mellberg
Hej Vivan! Vi har inte provat att förbereda så långt i förväg, men testa gärna och delge resultatet. Trevlig helg önskar vännerna på Zeta
Liliana
Underbart smakrik och jättegod!
Jana
Såååå gott!!!
Christian Wellbring
Är det tänkt att man ska hacka prosciutto?
Anna Mellberg
Hej Christian! Nej, det är inte tänkt så. Men vi förstår att man kan tolka det på det viset och därför har vi nu förtydligat receptet. Tack för att du uppmärksammade oss på det. Hälsningar från vännerna på Zeta
Ulla
Underbart god rätt
Går inte att misslyckas
Gör den ofta till gäster uppskattas
Assia
Fantastisk god rätt! Rekommenderas varmt//Assia