Marinerade bönor med kronärtskocka och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

20min 14 ingredienser

Bönor, kronärtskocka, oliver och kapris som marineras i olivolja, citron och färska persilja. Perfekt som tillbehör eller på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
vitlöksklyfta, finhackad
1
rödlök, finhackad
1
citron, finrivet skal och saft
1/2 burk
Zeta Cocktailkapris, (stor cocktailkapris)
1 kruka
persilja, finhackad
250 g
cocktailtomater
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Lämna ett svar till Agneta Avbryt svar