Marinerade bönor med kronärtskocka och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 14 ingredienser

Bönor, kronärtskocka, oliver och kapris som marineras i olivolja, citron och färska persilja. Perfekt som tillbehör eller på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1
vitlöksklyfta, finhackad
1
rödlök, finhackad
1
citron, finrivet skal och saft
1/2 burk
Cocktailkapris, (stor cocktailkapris)
1 kruka
persilja, finhackad
250 g
cocktailtomater
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Lämna ett svar till Agneta Avbryt svar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...