Marinerade bönor med kronärtskocka och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

20min 14 ingredienser

Bönor, kronärtskocka, oliver och kapris som marineras i olivolja, citron och färska persilja. Perfekt som tillbehör eller på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
vitlöksklyfta, finhackad
1
rödlök, finhackad
1
citron, finrivet skal och saft
1/2 burk
Zeta Cocktailkapris, (stor cocktailkapris)
1 kruka
persilja, finhackad
250 g
cocktailtomater
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter