Marinerade bönor med kronärtskocka och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bönor, kronärtskocka, oliver och kapris som marineras i olivolja, citron och färska persilja. Perfekt som tillbehör eller på buffébordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1
vitlöksklyfta, finhackad
1
rödlök, finhackad
1
citron, finrivet skal och saft
1/2 burk
Cocktailkapris, (stor cocktailkapris)
1 kruka
persilja, finhackad
250 g
cocktailtomater
salt
peppar

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco