
Marinerade bönor med kronärtskocka och oliver
Bönor, kronärtskocka, oliver och kapris som marineras i olivolja, citron och färska persilja. Perfekt som tillbehör eller på buffébordet.
Tillagningstid
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- 1 liten förpackning Zeta Kidneybönor , (190 g)
- 1 liten förpackning Zeta Stora vita bönor , (190 g)
- 1liten förpackning Zeta Kikärtor , (190 g)
- 1 vitlöksklyfta, finhackad
- 1 rödlök, finhackad
- 4 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico
- 1 citron, finrivet skal och saft
- 1/2 burk Zeta Kronärtskockor marinerade
- 8-10 Zeta Kalamataoliver urkärnade
- 1/2 burk Zeta Cocktailkapris , (stor cocktailkapris)
- 1 kruka persilja, finhackad
- 1 ask cocktailtomater, á 250 g delade
- salt
- peppar
- Tips