La pizza alla Mama Theresa

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 5 ingredienser

Hemlagad pizza är svår att överträffa. Klassiskt recept på pizza med tomatsås, mozzarella, oliver, champinjoner och rosmarin.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
1/2 paket
jäst
2 1/2 dl
vatten
2 krm
salt
6 dl
vetemjöl
Pålägg till pizza
2 fpk
Zeta Mozzarella riven
200 g
champinjoner skivade
2 msk
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
1 tsk
flingsalt
2 kvistar
rosmarin
1 fpk
2 dl
Zeta Pastasås Basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Arne Avbryt svar

Arne

Degsatsen är lagom till 2 pizzor på varsin plåt. På en plåt blir pizzan väldigt tjock.
Samma recept finns i Vår Kokbok som jag använder.

Zeta

Hej Arne! Tack för din kommentar. Vi instämmer med dig angående att degen räcker till två plåtar så vi har ändrat det i receptet.

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...