Krispig örtlax med tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
40min

Lax med ett krispigt örttäcke, serveras med en mustig tomatsås av fänkål och körsbärstomater.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
lax
2 msk
finhackad persilja
2 msk
finhackad dill
Tomatsås
1
gul lök
1
fänkål, strimlad
2 burkar
körsbärstomater
1 dl
torrt vitt vin
1 dl
vatten
2 msk
koncentrerad fiskfond
1 msk
färsk dill, finhackad
salt
nymalen svartpeppar
olivolja

Gör så här

Lämna ett svar till Nicklas Odder Avbryt svar

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.