Krispig örtlax med tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
40min

Lax med ett krispigt örttäcke, serveras med en mustig tomatsås av fänkål och körsbärstomater.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
lax
2 msk
finhackad persilja
2 msk
finhackad dill
Tomatsås
1
gul lök
1
fänkål, strimlad
2 burkar
körsbärstomater
1 dl
torrt vitt vin
1 dl
vatten
2 msk
koncentrerad fiskfond
1 msk
färsk dill, finhackad
salt
nymalen svartpeppar
olivolja

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.