Krispig örtlax med tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

40min

Lax med ett krispigt örttäcke, serveras med en mustig tomatsås av fänkål och körsbärstomater.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
lax
2 dl
krutonger
2 msk
finhackad persilja
2 msk
finhackad dill
Tomatsås
1
gul lök
1
fänkål, strimlad
2 burkar
körsbärstomater
1 dl
torrt vitt vin
1 dl
vatten
2 msk
koncentrerad fiskfond
1 msk
färsk dill, finhackad
salt
nymalen svartpeppar
olivolja

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Tack!

Recept från kategorier