Krispig örtlax med tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 4 ingredienser

Lax med ett krispigt örttäcke, serveras med en mustig tomatsås av fänkål och körsbärstomater.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
lax
2 dl
krutonger
2 msk
finhackad persilja
2 msk
finhackad dill
Tomatsås
1
gul lök
1
fänkål, strimlad
2 burkar
körsbärstomater
1 dl
torrt vitt vin
1 dl
vatten
2 msk
koncentrerad fiskfond
1 msk
färsk dill, finhackad
salt
nymalen svartpeppar
olivolja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

1 kommentar

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja