Krämig valnötssås med parmesanost

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En härlig valnötssås med sina rötter i norditalien. God till kött eller som en krämig sås till nykokt pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
vitlöksklyfta, finriven
100 g
valnötter, hasselnötter eller sötmandel
1 dl
vatten
50 g
Zeta Grana Padano
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)
Tack!