Krämig valnötssås med parmesanost

RÖSTA PÅ RECEPTET (77)

(77)
15min

En härlig valnötssås med sina rötter i norditalien. God till kött eller som en krämig sås till nykokt pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
vitlöksklyfta, finriven
100 g
valnötter, hasselnötter eller sötmandel
1 dl
vatten
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.