Krämig risoni med pesto och burrata
Vad tycker du?
Den här krämiga risonin är som en snabbversion av en riktigt god risotto! Pesto och citron ger en god fräschör medan burrata som toppar rätten gör den extra krämig.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Kycklingbuljongtärningen kan även bytas ut mot en grönsaksbuljongtärning om du önskar en helt vegetarisk rätt.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (85)
(85)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Emma
Är proportionerna mellan vatten (3dl) och risoni (2,5 dl) rätt? Det blev en klump och vätskan räckte inte till för att kok all pasta.
Anna Mellberg
Hej Emma! Den totala mängden vätska blir drygt 4 dl (med mascarpone inräknad) Tycker du att det blir för lite vätska späder du med någon extra dl vatten. Hälsningar från vännerna på Zeta
Micke U
Mycket bra och enkelt, jag höll igen med Pesto och adderade lite spenat samt kyckling – blev riktigt bra!
karina
Ser ut som en elegant smakande rätt! Kommer genast släcka hungern med detta recept!